Titel:
Away from her
Kategori:
Drama
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-07-28
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Away from her:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Away from her

Away from her (2007)

Den amerikanska skådespelerskan Sarah Polley regidebuterar här med en lågmäld och vacker kärlekshistoria mellan två äldre människor. Fiona (Julie Christie) och Grant (Gordon Pinsent) har varit gifta i 40 år när Fiona drabbas av Alzheimers. Till slut måste hon flytta till ett sjukhem och för första gången lever de separerade, något som inte bara leder till att Fiona glömmer sin äkta man. Hon inleder faktiskt även ett förhållande med en annan man på sjukhemmet. Grant måste offra hela sig och sin stolthet för att få deras förhållande att åter blomstra. Away from her är en stark och varmt skildrad kärlekshistoria med en lysande Julie Christie i huvudrollen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Away from her
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Away from her"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar