Titel:
Basic Instinct 2
Kategori:
Crime
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-09-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Basic Instinct 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Basic Instinct 2

Basic Instinct 2 (2006)

Sharon Stone är tillbaka i rollen som den förföriska romanförfattarinnan Catherine Tramell. Basic Instinct 2 är en erotisk och psykologisk thriller som utforskar vad som händer när människans mörka sida exponeras och Stone är sexigare, hetare och mer intensiv än någonsin. Catherine Tramell har än en gång fått problem med lagens långa arm. Scotland Yard tror att hon är knuten till en känd idrottsstjärnas mystiska död och ber psykiatrikern Andrew Glass (David Morrissey) att göra en utvärdering. Glass fascineras av den gåtfulla och vackra Tramell och det dröjer inte länge innan han dras in i hennes erotiska och dödliga katt-och-råtta-lek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Basic Instinct 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Basic Instinct 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar