Titel:
Being Julia
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-07-28
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Being Julia:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Being Julia

Being Julia (2004)

Huvudrollen i Being Julia gav Annette Bening en Oscarsnominering samt en Golden Globe för Bästa kvinnliga huvudroll i en komedi/musikal. Oscarvinnaren Ronald Harwoods (Pianisten) manus baseras på W. Somerset Maughams “Theatre”. Året är 1938 och vackra och begåvade skådespelerskan Julia Lambert är nära ett nervöst sammanbrott. Hon vill fortsätta regera West End men börjar närma sig den kritiska åldern när man förpassas till biroller. Äktenskapet med teaterproducenten Michael Gosselyn går på sparlåga, och när Tom Fennell gör entré i hennes liv kan hon inte motstå sin unga amerikanska beundrare. Deras förhållande ger hennes liv den spänning som saknats tills Tom träffar jämnåriga stjärnskottet Avice Chrichton. Han övertalar Julia att ge Avice en roll i sin nya pjäs. Men Julia är inte redo att låta den yngre generationen ta över. På premiärkvällen visar hon att hon är en skådespelerska i en klass för sig!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Being Julia
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Being Julia"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar