Titel:
Dirty Dancing 2
Kategori:
Drama
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2012-04-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dirty Dancing 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing 2 (2004)

När 18-åriga amerikanskan Katey Miller (Garai) flyttar till Havana med sina föräldrar i november 1958 förväntar de sig att hon ska frotteras med överklassungdomarna. Men när hon träffar den lokala kyparen Javier (Luna) förändras allt när han introducerar henne för den sensuella kubanska dansen och musiken. När han blir av med sitt arbete indirekt på grund av henne övertalar Katey honom att de ska ställa upp i en stor danstävling ? och vinna så att han har råd att ta sin familj till Amerika. När de träffas i hemlighet och övar på sina steg dansar han rätt in i hennes hjärta. Med revolutionen runt hörnet försöker de bevisa för omgivningen att deras kärlek är värd att kämpa för.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dirty Dancing 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dirty Dancing 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar