Titel:
Planet Terror
Kategori:
Action
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-07-26
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Planet Terror:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Planet Terror

Planet Terror (2007)

Robert Rodriguez, medregissör till Sin City, är tillbaka som regissör och manusförfattare till den actionladdade Planet Terror. Polishuset i en liten amerikansk småstad tvingas att hantera attackerna från en samling mordiska, smittade människor kallade sickos. En minst sagt ovanligt beväpnad kvinna vid namn Cherry (Rose McGowan), och hennes kampsportskunnige partner går till motattack mot dessa sickos. De beger sig ut i en natt som kommer att resultera i miljontals smittade, oräkneliga döda och några få som kämpar för att hitta en sista trygg plats på Planet Terror. OBS! Innehåller även originaltrailern till filmen Machete!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Planet Terror
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Planet Terror"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar