Titel:
Häromnatten
Originaltitel:
About Last Night
Kategori:
Komedi
Längd:
1:48
Utgivningsår:
1986
Publicerad:
2011-08-29
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Häromnatten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Häromnatten

Häromnatten (1986)

About Last Night

ROB LOWE vill inte engagera sig. DEMI MOORE vill inte bli utnyttjad. Tillsammans bildar de ett oförglömligt par i den sexiga komedin HÄROM NATTEN… Efter ett par glas på den gemensamma stamkrogen i Chicago, går Danny Martin (LOWE) och Debbie Sullivan (MOORE) hem till Danny för att uppnå singlarnas förutsägbara mål. Deras affär är avslappnad, upphetsande och skulle egentligen vara över när morgonen kommer. Men något oväntat händer. De vill gärna träffas igen. Det blir början på ett intensivt förhållande, vilket stör Dannys högljudda polare (JAMES BELUSHI) och överraskar Debbies cyniska väninna och sambo (ELISABETH PERKINS), som helst vill att de ska göra slut. Men Danny och Debbie flyttar i stället ihop, och mitt i vardagens alla bekymmer inser de att sex är lätt, att säga “jag älskar dig” är svårt och att vara förälskad är svårast av allt. Filmen bygger på David Mamets prisvinnande teaterpjäs “Sexual Perversity in Chicago”, och ger en intelligent, provocerande och underhållande syn på kärlek mitt i 80-talet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Häromnatten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Häromnatten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar