Titel:
Baron Münchausens Äventyr
Originaltitel:
The Adventures Of Baron Münchausen
Kategori:
Komedi
Längd:
2:01
Utgivningsår:
1989
Publicerad:
2011-08-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Baron Münchausens Äventyr:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Baron Münchausens Äventyr

Baron Münchausens Äventyr (1989)

The Adventures Of Baron Münchausen

JOHN NEVILLE, ERIC IDLE och UMA THURMAN spelar huvudrollerna i Baron Münchausens äventyr, som är regisserad av Monty Pythons TERRY GILLIAM(Fisher King)och nominerades till fyra Oscar® 1989. NEVILLE spelar den excentriske Münchausen – en aristokrat som med hjälp av sin fantasi och en brokig skara medhjälpare försvarar sin by från att bli plundrad. IDLE spelar den lojale Berthold – världens snabbaste man som springer ikapp med en kanonkula ända till Spanien på bara en timme för att rädda Baronens skinn! När måünchausen inte samarbetar med sina galna kompanjoner, befinner han sig bland molnen – bokstavligen – tillsammans med den ljuvliga venus (THURMAN). Filmad av den Oscar®- belönade italienske filmfotografen GIUSSEPPE PEROTUNNO (bästa foto 1979, Showtime) och med fantastiska specialeffekter!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Baron Münchausens Äventyr
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Baron Münchausens Äventyr"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar