Titel:
Livet från den ljusa sidan
Originaltitel:
As good as it gets
Kategori:
Komedi
Längd:
2:12
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-08-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Livet från den ljusa sidan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Livet från den ljusa sidan

Livet från den ljusa sidan (1997)

As good as it gets

En romantisk komedi om den osannolika förbindelsen som uppstår mellan tre helt olika New York-bor – och de verkar aldrig få ordning på sina respektive liv. Trion består av en snabbkäftad romanförfattare, en servitris som försöker vara en ansvarstagande ensamstående mor och en homosexuell konstnär som aldrig blir nöjd med sina målningar. Det är genom en fjärde komplicerad personlighet som de får kontakt – nämligen en hund vid namn Verdell. JACK NICHOLSON är en av vår tids största skådespelare. Han har medverkat i några av de mest framgångsrika filmerna genom tiderna. Han belönades med en Oscar® för Bästa manliga huvudroll för ”Gökboet” och en för Bästa manliga biroll i ”Ömhetsbevis”. På senare år har vi sett honom i bl a ”Batman”, ”Wolf” och ”Hämnden”. HELEN HUNT spelade senast en av huvudrollerna i publiksuccén ”Twister”. Hon vann nyligen en Emmy för sin roll i TV-serien ”Galen i dig”. I en av birollerna återfinns förra årets lyckligaste Oscar® vinnare, CUBA GOODING JR. ”Jerry Maguire”. JAMES L. BROOKS, Oscar ®belönad för ”Ömhetsbevis” och senast aktuell som producent till ”Jerry Maguire”, har skrivit manus, producerat och regisserat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Livet från den ljusa sidan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Livet från den ljusa sidan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar