Titel:
Bite The Bullet
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:05
Utgivningsår:
1975
Publicerad:
2011-08-29
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Bite The Bullet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bite The Bullet

Bite The Bullet (1975)

"De red för livet" är ett klassiskt västerndrama med en rollbesättning full av prisbelönta skådespelare. Filmen är regisserad av Robert Brooks och berättelsen om 1800-talets hårda prövningar är en hyllning till de starka män och kvinnor som byggde USA. Tvåfaldiga Oscarsvinnaren Gene Hackman spelar en före detta hästkarl som slår sig ihop med en underskön, men hemlighetsfull kvinna i nöd (Oscarsnominerade Candice Bergen). James Coburn är en kringflackande cowboy som kastar sig in i en skoningslös, 700 mil lång kapplöpning. Han tävlar mot en ung, övermodig cowboy (Jan-Michael Vincent) en arrogant engelsk sportman (Ian Bannen) och en viljestark ponnyexpressryttare (Ben Johnsson).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bite The Bullet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bite The Bullet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar