Titel:
Black Dawn
Kategori:
Action
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-08-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Black Dawn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Black Dawn

Black Dawn (2005)

Den före detta CIA-agenten Jonathan Cold (Steven Seagal, Under belägring, Half Past Dead) dyker upp på byråns radar när han fritar en farlig vapenhandlare från fängelset och ger sig av för att hjälpa en grupp terrorister att komma över kärnvapen, som ska användas i en attack mot USA. Cold har tidigare dödförklarats, så hur kan han plötsligt dyka upp – och varför hjälper han terroristerna? CIA är sanningen på spåren när terroristerna saboterar utredningen och lämnar landet utan försvar. I en andlöst spännande upplösning vilar miljontals människors öde i svaret på en omöjlig fråga – på vems sida står Cold?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Black Dawn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Black Dawn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar