Titel:
Blind Date
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
1987
Publicerad:
2011-07-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Blind Date:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blind Date

Blind Date (1987)

När Walter Davis ska träffa superläckra Nadia Gates förvandlas en perfekt blindträff till katastrof i denna härliga komedi. Walter bjuder med den fantastiska sydstatsskönheten Nadia till en avspänd företagsmiddag där han hoppas kunna imponera på sina kollegor med hennes förtrollande skönhet. Men middagen går överstyr när Nadia får "lite för mycket" och förvandlar både kvällen och Walters karriär till rykande ruiner. Som om detta inte var nog upptäcker Nadias fruktansvärt svartsjuke f.d. pojkvän David dem tillsammans och bestämmer sig för att förinta den intet ont anande Walter. Kan äkta kärlek blomstra mitt i allt detta skrattretande vansinne? Kommer Walter och Nadia att till slut hamna i varandras armar istället för inom den slutna vården?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blind Date
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Blind Date
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blind Date"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar