Titel:
Blue Thunder
Kategori:
Action
Längd:
1:44
Utgivningsår:
1983
Publicerad:
2011-08-29
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Blue Thunder:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blue Thunder

Blue Thunder (1983)

Roy Scheider spelar en modig polis och pilot som kämpar mot fanatiker i regeringen som planerar att använda en experimentell stridshelikopter i tveksamma syften. Frank Murphy (Scheider), som är utvald till att testa Blue Thunder, hänförs över den ultrasnabba, högteknologiska helikoptern. Den kan se genom väggar, uppfatta en viskning och jämna ett helt stadskvarter med marken. Murphy och hans kompanjon Lymangood (Daniel Stern) tvivlar på att Blue Thunder verkligen är ämnad för de militära syften som uppges, och upptäcker snart att den fantastiska farkosten egentligen ska användas som det ultimata vapnet för övervakning och kontroll av folksamlingar. Murphy befinner sig i ett riskabelt läge efter att ha upptäckts av den lömske överste Cochrane (Malcolm McDowell), och en spännande kamp mot militärflygplanen med Murphy i pilotsitsen på Blue Thunder tar sin början på Los Angeles himmel.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blue Thunder
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blue Thunder"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar