Titel:
El Mariachi
Kategori:
Action
Längd:
1:18
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera El Mariachi:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

El Mariachi

El Mariachi (1993)

ALLT HAN VILL ÄR ATT BLI EN MARIACHI, precis som sin pappa, sin farfar och sin farfarsfar var före honom. Men staden som han tror ska bringa tur, ger honom bara en förbannelse i form av dödlig identitetsförväxling. Tvingad att byta sin gitarr mot ett vapen, spelar mariachin för sitt liv i Robert Rodriguez kritikerrosade debutfilm. Den överraskande äventyrsfilmen, som finansierades med pengar från en månadslång vistelse på ett forskningssjukhus, spelades in utan omtagningar, med lånad utrustning och rollistan bestod endast av okända begåvningar. Det fängslande resultatet är en vild kulduckande färd genom en värld av banditvåld, från den spännande inledande eldstriden till tragedin i det oväntade slutet. Med inte mycket mer än en bra berättelse och ett stort hjärta har Rodriguez skapat ren bioglädje och satt nya standarder för oberoende filmskapande och samtidigt etablerat sig själv som en odiskutabel talang. “En fantastiskt underhållande film.” (Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES)

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  El Mariachi
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "El Mariachi"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar