Titel:
Excess Baggage
Kategori:
Action
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Excess Baggage:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Excess Baggage

Excess Baggage (1997)

Emely Hope har allt utom uppmärksamhet från sin mycket upptagne far. Hon gör upp en desperat plan för att få honom att märka att hon finns, där hon arrangerar sin egen kidnappning. Men innan Emely kan fira sin återförening med sin pappa, blir hennes bil stulen - med Emely fortfarande kvar i bagageutrymmet! Påhittig, cool och fantastiskt romantiskt. Alicia Silverstone, Benicio del Toro, Christopher Walken och Harry Connick, Jr. medverkar i detta udda äventyr om en liten, stackars rik flicka och bilstölden som sätter hennes hjärta i brand. Marco Brambilla som tidigare har gjort den actionladdade "Demolition Man" har regisserat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Excess Baggage
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Excess Baggage"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar