Titel:
Fun With Dick And Jane
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-08-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Fun With Dick And Jane:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fun With Dick And Jane

Fun With Dick And Jane (2005)

När Dick Harper (Jim Carrey) får sparken från sitt jobb som kommunikationschef på företaget Globodyne, lovar han sin fru Jane (Téa Leoni) att hitta ett nytt jobb på nolltid. Ett par månader senare har de förlorat nästan allt. Elen stängs av, bilen, tv:n och till och med gräsmattan måste återlämnas. Jane har sålt sin kropp till vetenskapliga experiment och Dicks karriär som vanlig arbetare får ett slut när han deporteras till Mexiko. Dick och Jane får nog och vänder sig till den snabbast växande jobbmarknaden – den brottsliga – och ger sig av på ett äventyr i sann Robin Hood-anda för att stjäla från de rika och ge till de fattiga… det vill säga dem själva!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fun With Dick And Jane
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fun With Dick And Jane"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar