Titel:
Godzilla
Kategori:
Action
Längd:
2:13
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2011-09-29
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Godzilla:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Godzilla

Godzilla (1998)

En bländande blixt klyver den ödsliga natthimlen. Tusentals kilometer därifrån slukarhavet plötsligt upp en oljetanker. Fiskebåtar dras ner i oförklarligt svällande vågor. Gigantiska fotspår plöjer en illavarslande stig genom Panama och Jamaicas stränder. Orsaken? Ett enormt odjur, en mutant som fötts på grund av flera års atomsprängningar, ett djur som ödelägger allt som kommer i dess väg - och som är på väg mot New York... Nu måste två tv-reportrar, en vetenskapsman, en gåtfull fransk försäkringsagent och hela den amerikanska armén förena sina krafter för att övervinna detta enorma odjur som hotar inta Manhattan. Godzilla, monstret över alla monster, har åter väckts till liv i en överväldigande filmversion skapad av ROLAND EMMERICH och DEAN DEVLIN, som stod bakom ”Independence Day”. I detta dramatiska överflöd av datoranimationer, explosioner, jordskalv, eld och action träffar vi bl.a. skådespelarna MATTHEW BRODERICK (Cable Guy), HANK AZARIA (Heat), MARIA PITILLO (Natural Born Killers) och JEAN RENO (Leon).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Godzilla
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Godzilla
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Godzilla"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar