Titel:
Half Past Dead
Kategori:
Action
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Half Past Dead:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Half Past Dead

Half Past Dead (2002)

Välkommen till Alcatraz. Det ökända och mytomspunna fängelset – även kallat “The Rock” – har just öppnat igen. Men den förste dödsdömde fången som ska avrättas i elektriska stolen bär på en hemlighet värd 200 miljoner dollar. Fängelset invaderas av ett kommandoteam (under ledning av Morris Chestnut) som tänker ta hand om förmögenheten innan den går upp i rök. FBI-agenten Petrosivitch (Steven Seagal) har lyckats infiltrera sig som fånge i fängelset. Nu sätts han in för att ta han om situationen och rädda en domare från högsta domstolen som tagits som gisslan. Men för att kunna stoppa inkräktarna måste han lyckas övertyga sin cellkamrat (Ja Rule) och övriga fångar om att kämpa på rätt sida av lagen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Half Past Dead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Half Past Dead"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar