Titel:
Hollow Man
Kategori:
Sci-Fi
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Hollow Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hollow Man

Hollow Man (2000)

Den framstående forskaren Sebastian Caine (Kevin Bacon) brinner för en sak: att upptäcka hemligheten bakom osynlighet. Caine arbetar tillsammans med sitt forskarteam i en topphemlig byggnad som tillhör regeringen och kommer inte att ge sig förrän han nått sitt mål – även om det betyder att han själv får anta rollen som försökskanin. Men Caine och hans team upptäcker snart att det inte är att göra honom osynlig som blir det svåra – det svåra blir att hålla honom vid hans sinnens fulla bruk! När Caine förvandlas till en livsfarlig mördare tvingas hans team, ledda av ex-flickvännen Linda (Elisabeth Shue) och hennes nye pojkvän Matt (Josh Brolin), ut på en jakt för att oskadliggöra honom. Men hur stoppar man något – eller någon – som man inte kan se?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hollow Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hollow Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar