Titel:
Jag drömde om Afrika
Originaltitel:
I Dreamed Of Africa
Kategori:
Romantik
Längd:
1:49
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jag drömde om Afrika:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jag drömde om Afrika

Jag drömde om Afrika (2000)

I Dreamed Of Africa

När den frånskilda socitetskvinnan Kuki Gallmann blir inblandad i en våldsam trafikolycka, fattar hon ett livsavgörande beslut. Hon vill börja om från början och göra något väsentligt av sitt liv. Tillsammans med sin sjuårige son Emanuel och sin älskare Paolo beger sig Kuki till Kenya, där den lilla familjen bosätter sig på en isolerad farm, mitt ute i den fascinerande vildmarken. En livslång önskan om det stora äventyret blir uppfylld. Men den afrikanska naturen sätter ständigt hennes drömmar och planer under stark press… Oscar®belönade KIM BASINGER* (L.A. Konfidentiellt) spelar i denna verklighetsbaserade kärlekshistoria Kuki Gallmann. Hennes älskare Paolo spelas av VINCENT PEREZ (Indochine). Med Kenyas brännande sol, blodröda savanner och ett otroligt djurliv har man i denna film lyckats fånga ett verkligt drama om två människor, utlämnade till naturens nyckfullhet och tillvarons hårda realiteter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jag drömde om Afrika
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jag drömde om Afrika"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar