Titel:
Kramer vs. Kramer
Kategori:
Drama
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kramer vs. Kramer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kramer vs. Kramer

Kramer vs. Kramer (1979)

Kramer mot Kramer, som vann 5 Oscar®, är ett nyskapande drama om den sorg som följer med en skilsmässa och den kamp det innebär att både sköta ett jobb och en familj. Den unge familjefadern Ted Kramer (Dustin Hoffman) älskar sin familj och sitt arbete, där han tillbringar det mesta av sin tid. En kväll när han kommer hem sent från arbetet råkar han i gräl med sin fru Joanna (Meryl Streep) om detta. Det slutar med att hon lämnar honom, så han får själv ta hand om deras 6-årige son. Nu måste Ted ensam klara av att vara far och samtidigt hantera pressen från en hektisk karriär. Men just när Ted börjar få ordning på sin tillvaro och faktiskt känner sig som en ansvarsfull far, återvänder Joanna. Och nu vill hon ha sin son tillbaka.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kramer vs. Kramer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kramer vs. Kramer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar