Titel:
Layer Cake
Kategori:
Thriller
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Layer Cake:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Layer Cake

Layer Cake (2004)

Mr X (Daniel Craig) är en framgångsrik knarklangare från West End som planerar att dra sig tillbaka och börja ett nytt liv. Han blir ombedd att utföra ett sista uppdrag - att sköta förhandlingarna vid försäljningen av en miljon ecstasy-tabletter. Oturligt nog för Mr. X är tabletterna stulna (under våldsammaste möjliga omständigheter) från en serbisk knarkkung som kommer att skära halsen av honom om han säljer dem, men samtidigt har en brottsmagnat från London (Michael Gambon) lovat att pensionera honom för evligt om han inte säljer dem. Mr. X har all anledning i världen att oroa sig för sin framtid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Layer Cake
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Layer Cake"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar