Titel:
Benknäckargänget - Krossa dem
Originaltitel:
The Longest Yard
Kategori:
Komedi
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Benknäckargänget - Krossa dem:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Benknäckargänget - Krossa dem

Benknäckargänget - Krossa dem (2005)

The Longest Yard

Adam Sandler (Big Daddy, Anger Management ), Chris Rock (Head of State, Dogma), rapstjärnan Nelly och filmlegenden Burt Reynolds spelar huvudrollerna i Benknäckargänget – krossa dem, en tumultartad komedi om en grupp interner som bildar ett fotbollslag för att spela mot sina värsta fiender – de brutala fängelsevakterna. Paul ”Wrecking” Crewe (Sandler) är en före detta fotbollsstjärna som döms till fängelse för rattfylla. Han skickas till Allenville Penitentiary – ett av de tuffaste fängelserna i landet. När fängelsedirektören (James Cromwell, L.A. konfidentiellt ) ber Crewe att sätta ihop ett lag för att spela mot vakterna tar han hjälp av Caretaker (Rock) – en slipad fixare som kan skaffa fram vad än fångarna behöver. Tillsammans lyckas de sätta ihop ”Mean Machine”, ett av de galnaste lagen som någonsin satt sin fot på en plan! Benknäckargänget – krossa dem, som är baserad på klassikern från 1974 med samma namn – och med samma Reynolds – är en fartfylld och helkul film fylld med hårdslående action!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Benknäckargänget - Krossa dem
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Benknäckargänget - Krossa dem"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar