Titel:
En Geishas Memoarer
Originaltitel:
Memoirs Of A Geisha
Kategori:
Drama
Längd:
2:19
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-08-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera En Geishas Memoarer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Geishas Memoarer

En Geishas Memoarer (2005)

Memoirs Of A Geisha

I denna visuellt bländande omarbetning av Arthur Goldens bästsäljande roman, bjuder den skicklige regissören Rob Marshall (Chicago) oss på en resa till en mystisk, exotisk och trollbindande värld. En Geishas Memoarer är en unik askungesaga där vi får följa flickan Sayuris omtumlande och stundom hårda resa från tjänare till den vackra och ledande geishan i Kyotos berömda tehus. I huvudrollerna finner vi stjärnor som Ziyi Zhang (Flying Daggers, Crouching Tiger, Hidden Dragon), Ken Watanabe (Last Samurai – Den siste samurajen), Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) och Gong Li (Farewell My Concubine).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Geishas Memoarer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Geishas Memoarer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar