Titel:
Men in Black 2
Kategori:
Action
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Men in Black 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Men in Black 2

Men in Black 2 (2002)

När Jay undersöker ett rutinärende upptäcker han en stor intergalatisk komplott, som planerats av Serleena (LARA FLYNN BOYLE), ett ont rymdmonster som har förklätt sig till tjusig modell. När Serleena tar hela MIB byggnaden som gisslan finns det bara en som kan hjälpa Jay rädda dem alla, nämligen Kay. Kay som numera jobbar på posten och lever ett stilla familjeliv har ingen aning om att han tidigare varit en agent inom MIB. Jay måste locka tillbaka Kay från sitt trygga jobb på posten för att han tillsammans med Jay än en gång ska rädda jorden från undergång. Klädda i svart och beväpnade med gigantiska, futuristiska förintelsevapen ger sig de två agenterna K och J in i kampen mot de onda krafterna från yttre rymden i denna vanvettigt underhållande superactionfilm, uppföljaren till dundersuccén Men In Black. Liksom i ettan ser vi TOMMY LEE JONES (The Hunted) som den tystlåtne agent K, medan WILL SMITH (Ali, Bad Boys) är den utåtriktade agent J.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Men in Black 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Men in Black 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar