Titel:
Midnight Express
Kategori:
Drama
Längd:
1:56
Utgivningsår:
1978
Publicerad:
2011-08-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Midnight Express:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Midnight Express

Midnight Express (1978)

MIDNIGHT EXPRESS är den starka berättelsen om Billy Hayes – en ung amerikansk turist som döms till fängelse i Turkiet efter ett misslyckat försök att smuggla ut hasch ur landet. Hayes, ett offer för ett korrumperat rättssamhälle och ineffektiv diplomati, döms till fängelse i 30 år och tvingas utstå både skoningslös brutalitet och sin egen väg mot galenskap för att överleva och förhoppningsvis även lyckas rymma. MIDNIGHT EXPRESS – som nominerades till sex Oscar® 1978, och belönades för bästa manus baserad på förlaga samt bästa originalmusik – är mästerligt regisserad av Alan Parker (Mississippi brinner, Evita) och bjuder på bländande skådespelarinsatser av Brad Davis, John Hurt och Randy Quaid. Vi får en oförglömlig inblick i ett av världens farligaste fängelser och följer en mans kamp för att få komma hem.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Midnight Express
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Midnight Express"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar