Titel:
En ryss i New York
Originaltitel:
Moscow On The Hudson
Kategori:
Komedi
Längd:
1:52
Utgivningsår:
1984
Publicerad:
2011-09-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera En ryss i New York:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En ryss i New York

En ryss i New York (1984)

Moscow On The Hudson

ROBIN WILLIAMS får dig att både skratta och gråta i rollen som den frihetsälskande ryske avhopparen i denna fantastiska, tänkvärda, romantiska komedi. Cirkusmusikern Vladimir Ivanoff (WILLIAMS) hoppar plötsligt av från sitt sällskap som är på besök i “symbolen för västvärldens dekadens” - varuhuset Bloomingdales. Förföljd av KGB lyckas Vladimir ändå få asyl och han flyttar in i en överfull lägenhet i Harlem, hos den svarte säkerhetsvakten Lionel Witherspoon (CLEAVANT DERRICKS). Han får också snabbt kontakt med den överdådiga italienska skönheten Lucia Lombardo (MARIA CONCHITA) och en utspekulerad kubansk advokat, Orlando Ramirez. Även om Vladimir upptäcker att livet i USA kan vara hårt och till och med smärtsamt börjar han älska detta märkliga, underbara land. Regissören PAUL MAZURSKY har förvandlat Vladimirs självständighetsförklaring till en oförglömlig film.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En ryss i New York
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En ryss i New York"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar