Titel:
Mr. Deeds
Kategori:
Komedi
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-10-24
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mr. Deeds:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mr. Deeds

Mr. Deeds (2002)

Longfellow Deeds är en trevlig, söt och naiv kille. Han lever ett helt vardagligt liv som ägare till den lilla stadens enda pizzeria. Men så en dag får Deeds veta att han har ärvt 40 miljoner dollar och ett helt medieimperium. Då Deeds flyttar till Manhattan för att börja sitt nya liv, ändrar han saker och ting radikalt. Bl.a. gör han om arbetsplatsen till en “kramzon”. Men det finns personer som är ute efter honom. Snart måste han bevisa, att även om pengar kanske förändrar allt, förändrar de inte alla... Komikern, fenomenet och skådespelaren ADAM SANDLER (Big Daddy, Happy Gilmore) gör en av sina roligaste och bästa rollprestationer hittills som den naiva pizzakillen från landet, som plötsligt får ett jättearv och måste försöka klara sig som mediamogul i storstaden. I rollen som hans trogne butler Emilio ser vi JOHN TURTURRO (Secret Passage) och den vackra journalisten Babe Bennett gestaltas av WINONA RYDER (Stulna År, Höst i New York). En helsnurrig och vanvettigt härlig komedi!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mr. Deeds
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mr. Deeds"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar