Titel:
Nothing in common
Kategori:
Komedi
Längd:
1:54
Utgivningsår:
1986
Publicerad:
2011-09-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nothing in common:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nothing in common

Nothing in common (1986)

TOM HANKS, JACKIE GLEASON och EVA MARIE SAINT är oförglömliga i berättelsen om en ung, ambitiös affärsman vars liv överraskande påverkas av föräldrarnas skilsmässa. I birollerna kan du se SELA WARD, BESS ARMSTRONG och HECTOR ELIZONDO. Tack vare sin talang, charm och sorglösa humor är David Basner (HANKS) rena framgångshistorien med karriären i topp. Han älskar sitt jobb, bankkontot mår finfint och kvinnorna kan inte motstå honom. Men en dag ringer hans far Max (GLEASON, i sin sista filmroll) och berättar att han och Davids mor, Lorraine, har beslutat att gå skilda vägar efter 35 år. Nu måste David, utöver att hantera stressen från sin upptagna vardag, också ta hand om sin excentriske far och stötta sin mor känslomässigt. Genom detta börjar David förstå och älska sina föräldrar - som han inte trodde att han hade något gemensamt med - på ett helt nytt sätt. NOTHING IN COMMON är en rolig och varm film som gick rakt in hos publiken (den gjorde succé). Här bjuds vi på en enastående prestation från en ung Tom Hanks på väg mot sin Oscar®- vinnande stjärnstatus.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nothing in common
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nothing in common"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar