Titel:
Nowhere To Run
Kategori:
Action
Längd:
1:30
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nowhere To Run:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nowhere To Run

Nowhere To Run (1993)

Sam Gillen sitter inne för ett bankrån, men lyckas fly under en fångtransport. Han hämtar sina pengar, sticker till närmaste lilla by och gömmer sig på en gård som tillhör Clyde, en ung änka med två barn. Här hamnar han utan förvarning mitt i ett grannkrig. En stor entreprenörfirma köper upp samtliga egendomar i området. Clyde är den enda som inte faller för pengars makt. Sam känner sig manad att hjälpa Clyde i hennes kamp mot markköparna och det blir en uppgörelse på liv och död... En ny stark film av mannen bakom ”Liftaren” med 90-talets största actionstjärna JEAN-CLAUDE VAN DAMME i huvudrollen. Som Clyde ser vi ROSANNA ARQUETTE. Filmen har allt du kan önska av action, tempo och starka scener!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nowhere To Run
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nowhere To Run"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar