Titel:
Jakten på Lycka
Originaltitel:
The Pursuit Of Happyness
Kategori:
Drama
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-07-17
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Jakten på Lycka:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakten på Lycka

Jakten på Lycka (2006)

The Pursuit Of Happyness

Will Smith spelar huvudrollen i denna rörande berättelse som är inspirerad av den sanna historien om Chris Gardner - en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son Christopher (Jaden Smith). När hans flickvän Linda (Thandie Newton) lämnar honom, måste Chris uppfostra Christopher på egen hand. Chris hängivelse ger slutligen resultat när han får en praktikplats utan lön på en extremt prestigefylld börsmäklarutbildning - där endast en av tjugo praktikanter klarar sig vidare. Men utan lön blir Chris och hans son vräkta från lägenheten och tvingas sova på gatorna, på härbärgen och till och med på en låst toalett på en tunnelbanestation. Tack vare sitt självförtroende och kärleken till sin son, övervinner Chris Gardner alla hinder och blir en legend på Wall Street.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakten på Lycka
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakten på Lycka"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar