Titel:
Hör upp, Blindstyre!
Originaltitel:
See No Evil, Hear No Evil
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
1989
Publicerad:
2011-08-29
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hör upp, Blindstyre!:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hör upp, Blindstyre!

Hör upp, Blindstyre! (1989)

See No Evil, Hear No Evil

Möt Wally och Dave. De är så olika som två vänner kan vara. Wally (Richard Pryor) är grov, provocerande och blind. Dave (Gene Wilder) är lugn, hövlig och döv. Var för sig är de vandrande katastrofer. Men tillsammans...är de ännu värre. När ett mord begås mitt framför näsan på dem, är Wally och Dave de enda vittnena. Problemet är bara, att Wally inte såg det, och Dave hörde det inte, så plötsligt är det dem som blivit efterlysta för mordet. När de blir efterlysta av polisen och jagade av de riktiga mördarna, den tjeckiska och beräknade Eve (Joan Severance) och hennes fanatiske handlangare (Kevin Spacey), beslutar Wally och Dave sig för att ta saken i egna händer. Följ med på en otroligt rolig och galen jakt!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hör upp, Blindstyre!
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hör upp, Blindstyre!"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar