Titel:
Starship Troopers 2: Hero Of The Federation
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-07-17
Betyg:
Betyg: 1.5 (5.0)Kommentera Starship Troopers 2: Hero Of The Federation:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Starship Troopers 2: Hero Of The Federation

Starship Troopers 2: Hero Of The Federation (2004)

I denna snabbskjutande uppföljare, måste federationens mest framstående infanterister återigen ta sig an den vilda horden av insekter. Men den här dagen är insekterna beredda. Fångade på en avlägsen rymdstation, ljusår från närmaste förstärkning, slåss en liten grupp soldater mot en fiende som är listigare och skickligare än någon de tidigare mött. För att överhuvudtaget ha en chans att överleva, tvingas de att slå sig ihop med en ökänd förrädare från federationen. Och det är inte bara deras egna liv som står på spel utan hela mänsklighetens överlevnad! Nu krävs det mod och beslutsamhet för att inte hamna i fiendens klor... Oscarbelönade Phil Tippett (1994, för Bästa Specialeffekter på "Jurassic Park"), en av filmhistoriens stora mästare på det visuella planet, gör här sin regidebut.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Starship Troopers 2: Hero Of The Federation
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Starship Troopers 2: Hero Of The Federation"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar