Titel:
Dårfinkarna
Originaltitel:
Stir Crazy
Kategori:
Komedi
Längd:
1:46
Utgivningsår:
1980
Publicerad:
2011-08-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Dårfinkarna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dårfinkarna

Dårfinkarna (1980)

Stir Crazy

DÅRFINKARNA är en vansinnig komedi med det fruktansvärt roliga paret GENE WILDER och RICHARD PRYOR i huvudrollerna. De spelar två arbetslösa New Yorkbor som plötsligt befinner sig i ett sydstatsfängelse för ett rån de inte är skyldiga till. Skip Donahue (WILDER) är nästan pjäsförfattare och Harry Monroe (PRYOR) är nästan skådespelare och tillsammans borde de vara på ett rakt spår mot en säker succé. Men på väg mot sina drömmars mål i Kalifornien strandar de i Arizona. Där blir de engagerade att klä ut sig som hackspettar och vara med i en reklamfilm för en bank men plötsligt anklagas Skip och Harry för att råna banken och skickas iväg att skaka galler. Men de är smarta och lyckas lura fängelsedirektören, de sadistiska vakterna och sina medfångar och plötsligt har de hamnat mitt i en fängelserodeo.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dårfinkarna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dårfinkarna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar