Titel:
Neighbor for sale
Originaltitel:
Everything Must Go
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Neighbor for sale:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Neighbor for sale

Neighbor for sale (2010)

Everything Must Go

Nick (WILL FERRELL) har en riktigt dålig dag. Först får han sparken från jobbet som han haft i 16 år. När han kommer hem upptäcker han sedan att hans fru har kastat ut hans saker på gräsmattan, och bytt lås i dörren. Han har förlorat allt. Detta får Nick att överge sin sex månader långa nykterhet och med ölen i handen inrätta sitt vardagsrum på gräsmattan, där han fördriver tiden med att titta på grannarna. När polisen dyker upp för att mota bort honom, hittar han lösningen i ett kryphål i lagen: invånarna i Plano i Texas har rätt att hålla privata loppmarknader i fem dagar i sträck.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Neighbor for sale
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Neighbor for sale"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar