Titel:
Irene Huss 9 - En man med litet ansikte
Kategori:
Crime
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-03-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Irene Huss 9 - En man med litet ansikte:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 9 - En man med litet ansikte

Irene Huss 9 - En man med litet ansikte (2011)

En äldre man korsar gatan och blir påkörd av en stulen bil. En polisbil tar upp jakten på bilen men förövarna kommer undan. Den stulna bilen hittas senare i ett industriområde, utbränd. På platsen hittas även kroppen av en mördad ung flicka. Irene Huss och hennes team skickas ut för att utreda de båda dödsfallen. Den påkörde mannen visar sig vara pensionerad polis men den unga flickans identitet förblir ett mysterium. Hör fallen ihop? För att få svar på det, måste Irene hitta biltjuvarna. Var smitningsolyckan verkligen en olycka? Och varför är det ingen som saknar den unga flickan?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 9 - En man med litet ansikte
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 9 - En man med litet ansikte"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar