Titel:
Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel
Kategori:
Crime
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-04-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel

Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel (2011)

En ung man hittas död, dumpad i en container. Kroppen är naken, blodig och sönderslagen. Obduktionen visar att offret har GHB i kroppen och har fått utstå piskrapp, skärsår och brännmärken. Allt tyder på att han har blivit kidnappad och utsatt för sexuella övergrepp och tortyr. Det verkar röra sig om en organiserad liga som gjort detta tidigare, det här är bara första gången offret har dött. Spåren leder till en nattklubb som Irenes dotter Jenny och hennes kompis besöker, ovetande om faran. Irene Huss och hennes kollegor får problem med utredningen när de som blir utsatta inte anmäler brotten på grund av skamkänslor, och av rädsla för att någon ska få reda på vad som hänt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 10 - Tystnadens Cirkel"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar