Titel:
Greta - Surviving Summer
Originaltitel:
According to Greta
Kategori:
Drama
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-11-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Greta - Surviving Summer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Greta - Surviving Summer

Greta - Surviving Summer (2009)

According to Greta

Greta är en varm komedi i stil med succén Juno om att hitta sig själv och inse värdet i dem man älskar. Tonårsstjärnan Hilary Duff gör sin första mogna roll som den självständiga Greta och hon backas upp av de fantastiska Oscarvinnarna Melissa Leo och Ellen Burstyn som spelar hennes mamma och mormor. Greta är arrogant, ful i munnen, samlar de bästa sätten att ta livet av sig i en anteckningsbok och är allmänt otrevlig. När hennes mamma inte orkar med henne längre skickas hon till sina morföräldrar i New Jersey. I tron om att hon hamnat i helvetet tar Greta ett jobb på en lokal restaurang där hon har fritt fram att trakassera gästerna. Men där jobbar även kocken Julie – och när de träffas öppnas en helt ny värld upp för Greta.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Greta - Surviving Summer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Greta - Surviving Summer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar