Titel:
Gnomeo & Julia (Svenska)
Originaltitel:
Gnomeo & Juliet (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-09-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Gnomeo & Julia (Svenska):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gnomeo & Julia (Svenska)

Gnomeo & Julia (Svenska) (2011)

Gnomeo & Juliet (Swedish)

Ett fartfyllt och komiskt äventyr för hela familjen om den vackraste kärlekshistorien som någonsin berättats…men med trädgårdstomtar! I Gnomeo & Julia får sig Shakespeares klassiska historia en rejäl uppfräschning till tonerna av Elton Johns musik. De svenska rösterna görs av bl.a. Christine Meltzer, Gustav Hammarsten och Nanne Grönvall. Gnomeo och Julia är fast på var sin sida i en grannfejd och har lika många problem att övervinna som sina berömda föregångare. Men kan verkligen en chockrosa plastfl amingo och några vilda gräsklipparrace göra så att det unga paret fi nner sin lycka? Med massor av roligt bonusmaterial är Gnomeo & Julia en animerad komedi långt utöver det vanliga. Alla i familjen kommer att älska den! Tips: Finns även med engelskt tal!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gnomeo & Julia (Svenska)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gnomeo & Julia (Svenska)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar