Titel:
Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten
Originaltitel:
Pirates of the Caribbean - On stranger tides
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:10
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-09-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten

Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten (2011)

Pirates of the Caribbean - On stranger tides

Disney och producenten Jerry Bruckheimer har återigen skapat ett storslaget äventyr fyllt av humor och action, som blivit Pirates-filmernas signum. Johnny Depp är tillbaka som kapten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten. En berättelse om sanning, svek, ungdom, död – och sjöjungfrur! Jacks vägar korsas av en kvinna han mött tidigare (Penelope Cruz) och får svårt att avgöra om det uppstår kärlek, eller om hon är en skoningslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens Källa. Han tvingas ombord på den fruktade piraten Svartskäggs (Ian McShane) skepp och vet snart inte vem som är farligast – Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna. Regissören Rob Marshall har inte sparat på krutet när han skapat de magnifika stridsscenerna, mystiken och den slagfärdiga humorn. 

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar