Titel:
Panik i Byn
Originaltitel:
Panique au village
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:14
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-09-21
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Panik i Byn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Panik i Byn

Panik i Byn (2009)

Panique au village

Även plastleksaker har sina bekymmer. När Cowboy, Indian och Häst en dag vaknar och märker att deras husväggar har stulits av tjyvaktiga amfibiemutanter slungas de ut på ett kaotiskt äventyr som tar dem till jordens medelpunkt, över frusen tundra med gigantiska pingvinrobotar, ner i en parallell undervattensvärld och tillbaka igen. Så välkommen till Byn där det råder fullständig PANIK! Som en färgsprakande mix mellan Pingu och South Park är Panik i Byn en fullständigt galen stop motion-trip som tog publiken i Cannes med storm. Filmen baseras på den belgiska kultserien med samma namn, signerad de två animationsundren Stéphane Aubier och Vincent Patar, en duo som vunnit oändligt många priser för sina verk. Deras lekfulla visioner har i serie- och bokform blivit fenomen som letat sig in i hjärtat hos belgare, fransmän, engelsmän och amerikaner – såväl barn som vuxna!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Panik i Byn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Panik i Byn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar