Titel:
Dogtooth
Originaltitel:
Kynodontas
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dogtooth:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dogtooth

Dogtooth (2010)

Kynodontas

Dogtooth är ett häpnadsväckande familjedrama som kammat hem priser i bland annat Cannes och fått kritikerna att referera till David Lynch, Wes Anderson och Michael Haneke. I en förrädiskt vacker villa hålls tre halvvuxna barn fångna. Med en blandning av desperat omtanke, lågmäld tyranni och bisarr experimentlusta har föräldrarna skapat en excentrisk värld där allt från språkbruk till sexualmoral har formats om till något eget. Helt avskärmade från omvärlden upplever barnen sin tillvaro som naturlig, men när en utomstående kommer in i deras hem rubbas balansen. Den skyddande bubbla som omger deras liv hotas plötsligt av total kollaps.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dogtooth
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dogtooth"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar