Titel:
Enter the Void
Kategori:
Drama
Längd:
2:34
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-10-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Enter the Void:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Enter the Void

Enter the Void (2009)

Regissören till 2000-talets mest ökända film är tillbaka med ett verk som inte liknar något annat: en känslomässigt omtumlande och visuellt överväldigande mardrömsresa genom liv, död och återfödelse. Prisbelönade Enter the Void är en mörk, men inte desto mindre färgsprakande odyssé sedd genom den döende huvudpersonens hallucinerande ögon… I Tokyos neonupplysta natt blir den unge knarklangaren Oscar skjuten. Vore det inte för hans syster hade historien slutat där. Men Oscar svor en gång att han aldrig skulle överge henne och i takt med att hans kropp dör börjar hans själ en rastlös vandring genom storstadens smutsiga bakgator och minnets mörka korridorer, båda mer förvridna för var minut som går… Gaspar Noé är en av vår tids mest kontroversiella regissörer. Han slog igenom med Ensam mot alla och gjorde några år senare den kronologiskt omvända rape/revenge-filmen Irreversible – lika omtalad för sitt originella stilgrepp som ökänd för sina kompromisslösa våldsscener. Till manuset för Enter the Void fick han hjälp av sin Bronshästen-belönade partner Lucile Hadzihalilovic – regissören till Innocence.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Enter the Void
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Enter the Void"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar