Titel:
I huvudet på en seriemördare
Originaltitel:
Dear Mr. Gacy
Kategori:
Crime
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2012-01-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera I huvudet på en seriemördare:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I huvudet på en seriemördare

I huvudet på en seriemördare (2010)

Dear Mr. Gacy

I huvudet på en seriemördare är den sanna historien om hur collegestudenten Jason Moss kom i kontakt med den fängslade seriemördaren John Wayne Gacy, genom att iklä sig själv rollen som ett potentiellt offer. Följ med på en hisnande och skrämmande resa in i en seriemördares psyke som är baserad på Moss bästsäljande bok The Last Victim. Kriminologstudenten Jason Moss planerar en uppsats som kommer att slå alla med häpnad. Han ska få USA:s värsta seriemördare John Wayne Gacy att erkänna morden på de 33 unga män som hittades nergrävda under hans hus – och han har en plan. Med smickrande brev och avklädda bilder fångar han Gacys uppmärksamhet och snart kommunicerar studenten och mördaren regelbundet i telefon. I tron om att han har kontroll över situationen märker Moss inte hur Gacy börjar manipulera honom för att han ska leva ut mördarens fantasier utanför fängelsemurarna – och två veckor innan Gacys avrättning godkänns ett möte, ansikte mot ansikte, som kommer att förändra Moss för all framtid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I huvudet på en seriemördare
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I huvudet på en seriemördare"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar