Titel:
Kokvinnorna
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-09-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kokvinnorna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kokvinnorna

Kokvinnorna (2011)

Kokvinnorna handlar om de två systrarna Britt och Inger vars liv kretsar kring ett dussin kor på födelsegården Sibbalt. Maj-Ros, Liselotte, Lilly, Stina, Kalven-Lille, den oerhört älskade stuten Fille och arvtagaren Lill-Fille är några av namnen på de rödvita innevånarna i den gamla lagården. Många av dem är lika egensinniga personligheter som Kokvinnorna själva. Britt älskar sina kor, Inger vill helst bli av med dem. De har helt olika syn på livet, vilket leder till häftiga ordväxlingar. Men när myndigheterna hotar ta ifrån Britt korna ställer Inger trots allt upp för sin syster på ett oväntat sätt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kokvinnorna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kokvinnorna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar