Titel:
Gardener of Eden
Originaltitel:
The Gardener of Eden
Kategori:
Drama
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2012-05-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Gardener of Eden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gardener of Eden

Gardener of Eden (2007)

The Gardener of Eden

Älskar du skruvade komedier med ett budskap? Träffa Adam Harris. En arbetslös loser på 25 år som bor hemma hos sina föräldrar i Jersey och är svag för prostituerade. På fyllan råkar Adam av misstag slå ner en efterlyst våldtäktsman varpå han plötsligt hyllas som lokal hjälte och äntligen upptäcker sitt mål här i livet: att skydda oskyldiga medborgare mot världens ondska. Och det avsett vilka medel som krävs! Bakom Gardener of Eden står ett ovanligt starkt team med Leonardo DiCaprio som producent och Kevin Connolly (från Entourage) som regissör samt etablerade skådespelare som Lukas Haas (Inception) och Giovanni Ribisi (Avatar).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gardener of Eden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gardener of Eden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar