Titel:
Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna
Kategori:
Crime
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-05-09
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna

Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna (2011)

En man hittas avrättad i hamnen. Irene Huss och hennes team sätts på fallet och allt pekar på en uppgörelse i den undre världen. Men så småningom inser Irene att fallet har en personlig koppling. Efter ett bombdåd är hon plötsligt indragen i en utpressningshärva där ingen går säker - allra minst hennes familj. Polis och åklagare står maktlösa mot de kriminella gängen och Irene blir till slut tvungen att ta saken i egna händer... Angela Kovács återkommer i rollen som Irene Huss. Vi får även återse Lasse Brandeby, Reuben Sallmander, Eric Ericson, Dag Malmberg och Anki Lidén. Dessutom kommer en ny kriminaltekniker in i teamet i form av Moa Gammel känd från bl a Sommaren med Göran. Äntligen är succéserien om Irene Huss tillbaka, även denna gång baserad på Helene Turstens bästsäljande deckarserie, och med mer spänning än någonsin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irene Huss 11 - I skydd av skuggorna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar