Titel:
Cold Fish
Originaltitel:
Tsumetai nettaigyo
Kategori:
Skräck
Längd:
2:19
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-26
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Cold Fish:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cold Fish

Cold Fish (2010)

Tsumetai nettaigyo

Regissören till succérysaren Suicide Club är tillbaka med vad många anser vara hans bästa film någonsin! Cold Fish bygger på en sann historia och är filmårets stora chockhändelse. Shamoto är en hederlig familjefar som driver en tropisk fiskaffär med sin fru. När dottern åker fast för snatteri kliver den till synes hjälpsamma Murata in i bilden. Men det visar sig snart att hans intentioner är allt annat än goda: Murata är en sadistisk psykopat som tvingar in familjen i en mardrömslik tillvaro. Desperat för att hålla sin familj vid liv dras Shamoto allt längre in i Muratas mörka värld av våld, perversioner och ond bråd död… Shion Sono slog igenom internationellt med rysaren Suicide Club, men hemma i japan har han varit (ö)känd som poet, performance artist och filmmakare sedan det sena 70-talet. Hans kontroversiella filmer har vunnit priser på bland annat Berlins filmfestival.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cold Fish
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cold Fish"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar