Titel:
Make out with Violence
Kategori:
Skräck
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2012-03-19
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Make out with Violence:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Make out with Violence

Make out with Violence (2008)

Efter vackra Wendys mystiska försvinnande är vännerna Patrick och Carol förkrossade. De två bröderna har knappt börjat bearbeta sorgen innan de snubblar över hennes lik. Men sorgen övergår i chock när de inser att liket lever! I hopp om att få tillbaka sin älskade Wendy smugglar de henne till ett övergivet hus. Men i den kvävande sommarvärmen blir det allt svårare att dölja att de har ett levande lik i garderoben… Make-Out with Violence är en hyllad blandning av tonårsromantik och zombie-film, lika mörk och tragisk som rolig och varm. Den har vunnit flera jurypriser för bästa film och har även belönats för sitt specialskrivna soundtrack.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Make out with Violence
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Make out with Violence"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar