Titel:
Julias Ögon
Originaltitel:
Los ojos de Julia
Kategori:
Skräck
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-12-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Julias Ögon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Julias Ögon

Julias Ögon (2010)

Los ojos de Julia

Spansk skräckfilm när den är som bäst, producerad av Guillermo del Toro (Hellboy, PansLabyrint, Barnhemmet). När Julia och hennes man ska besöka hennes tvillingsyster Sarah, som nästan är helt blind på grund av en ärftlig sjukdom, möts de av budskapet att hon begått självmord. Julia vägrar tro på att Sarah skulle ta sitt liv, men systerns underliga grannar visar inga tecken på förvåning. Julia måste nu hantera både förlusten av en älskad syster och konfrontera det faktum att hon själv lider av samma ögonsjukdom. I takt med att hennes egen syn fördunklas, tätnar mystiken kring systerns död.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Julias Ögon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Julias Ögon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar