Titel:
Savannens Hjältar (Engelskt tal)
Originaltitel:
Animals United (English)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2012-05-22
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Savannens Hjältar (Engelskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Savannens Hjältar (Engelskt tal)

Savannens Hjältar (Engelskt tal) (2010)

Animals United (English)

Surikaten Billy och lejonet Socrates lever ett sorgfritt liv i Afrikas Okavango-delta. I väntan på den årliga vårfloden spelar den hyperaktiva Billy på sina trummor och Socrates, som är vegetarian, tar hand om sina blommor och leker med fjärilar. Men vårfloden kommer aldrig. Billy och Socrates ger sig iväg på ett äventyr för att ta reda på vart floden tagit vägen. Det visar sig att en damm byggts och att vattnet istället går till ett lyx-resort för människor och innan de vet ordet av blir Socrates tillfångatagen. Tillbaka i Okavango sammankallar Billy till ”Den stora djurkonferensen”. Alla djur, växtätare som köttätare, bestämmer sig för att enas, att trotsa människorna, och att frita Socrates.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Savannens Hjältar (Engelskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Savannens Hjältar (Engelskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar